Attraktioner og seværdigheder nær Skagen og Ålbæk

Vi præsenterer her et udvalg af de mange spændende attraktioner og seværdigheder, som I kan finde nær Skagen og Ålbæk.

Skagen By- og Egnsmuseum er et kombineret frilands- og udstillingsmuseum med fokus på Skagensområdets kulturhistorie. Besøg den rige og fattige fiskers huse, oplev specialsamlinger om fiskeri, redningsvæsen og søfart. Med DanCenter får I 20 % rabat på entrébilletten.

Aalborg Zoo ligger midt inde i byen som en grøn oase. Her kan I opleve 140 forskellige dyrearter, og næsten 1400 dyr venter på at byde på et væld af oplevelser. Oplev isbjørnene i deres grønlandske fjord eller stå få centimeter fra verdens største kat - den sibiriske tiger. Som det eneste sted i Danmark kan I møde den afrikanske elefant, som er det største dyr på landjorden.

Nordsøen Oceanarium er Nordeuropas største akvarium, og her kan du sammen med Skipper og hans besætning tage på ekspedition i Nordsøen og udforske de 7 destinationer - til lands, til vands og helt til bunds på det allerdybeste sted i Nordsøen.

Fårup Sommerland er et af Danmarks største af slagsen og kan tilbyde forlystelser for hele familien. Prøv eksempelvis Danmarks største udendørs vandland i Fårup Sommerland, eller Danmarks hurtigste trærutsjebane, hvis du er til forlystelser med fart.

Ørnereservatet ved Skagen - du kan gyse over de benhårde og stolte majestæter på Ørnereservatet, hvor deres fascinerende jagtteknikker præsenteres for publikum.

Rabat til attraktioner i Danmark
DanCenter giver rabat til en række attraktioner og seværdigheder nær Skagen og Ålbæk og i resten af Danmark. Se hvilke attraktioner I får rabat til her - Attraktioner med Rabat.